Veelbelovend: nieuwe app in no-time

Mendix maakt het mogelijk om sneller en met betere resultaten applicaties te bouwen, te integreren met bestaande systemen en te deployen in de cloud.

Uit een recent onderzoek blijkt dat het ontwikkelen van een app met het Mendix App platform tot vier keer sneller gaat dan met traditionele programmeertalen. Het platform faciliteert de samenwerking in agile teams. Het helpt om de organisatie snel te laten reageren op veranderende behoeften. Met Mendix maak je al in een aantal dagen in plaats van een aantal weken of maanden een geavanceerde applicatie die zowel op pc's als op tablets en telefoons werkt.

 

Wendbaar

Veel organisaties hebben grote applicaties die vergelijkbaar zijn met treinen en bussen, zoals SAP of Oracle. Dit zijn grote, robuuste systeem die niet makkelijk en snel aangepast kunnen worden en waarbij veranderingen erg kostbaar zijn. Een organisatie wil en moet zich op verschillende manieren onderscheiden. En, nog belangrijker, je wilt snel kunnen reageren op veranderingen in je omgeving; de klantvraag, wet- en regelgeving, concurrentie. Snelle en flexibele applicaties noemen we auto’s en scooters. Met een auto ben je veel flexibeler – kun je overal heenrijden- en met een scooter kan je de laatste kilometers afleggen. Mendix beschikt over de flexibiliteit en snelheid van deze auto’s en scooters en genereert de wendbaarheid die organisaties nodig hebben om de inzet van hun grote, centrale systemen te optimaliseren.

 

 

 

Wat dat voor jouw allemaal mogelijk maakt? Neem gerust even contact op.